یک سال رفت، اما رئیسی نرفت!

حاصل دموکراسی حمایت از خدمتگزاران و دولتمردان است.

غیرمحرمانه : برگزاری انتخابات هزینه مهمی برای حکومت ، دولت و مردم دارد اما از آنجایی که این همه پرسی ها به همدلی و همگرایی ملی کمک می کند و باعث رشد اجتماعی کشور می شود ارزشش را دارد.

هم اکنون یک سال از شهادت ابراهیم رئیسی و همراهانش می گذرد اما یاد شهدای خدمت و در راس آن رئیس دولت سیزدهم همچنان زنده است چرا که او انتخاب مردم است و هیچکس نمی تواند حافظه مردم را پاک کند.

محمدرضا کائینی نویسنده و تاریخ پژوه کشورمان در کانال ایتایی خود می نویسد:

“رجال سیاسی با توفیق مطلق، یا دوری مطلق از خطا، در تاریخ ماندگار نمی‌شوند. چه اینکه اساسا در میان غیرمعصومان، چنین کسی وجود ندارد.

آنان تنها به جامعه نشان می‌دهند، که حداکثر صداقت و ایضا حداکثر تلاش خود را، برای خدمت به کار گرفته‌اند.

دوری از خودنمایی و خدعه، به خودی خود آنها را به چشم خلق الله می‌آورد، قاعده‌ای که سیاستمداران ریاکار، هنوز به درستی آن را نیاموخته اند! سال گذشته در چنین روزهایی، بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی و تنی چند از همگِنانش، در جایی حوالیِ ورزقانِ آذربایجان شرقی گُم شد! در حالی که به عادت مالوف و با گذر از کنار تهدیدات متنوع امنیتی، به تکاپوی دائمی خویش بود.

شواهد نشان می‌داد که در یک سال پایانی مسئولیتش، اغلب شاخص‌های اقتصادی و به تبع آن اعتماد و علاقه عمومی به وی، رو به پیشرفت گذاشته بود.

مردمی که در سفرهای استانی، به شکل محسوسی استقبال از او را پُررونق‌تر از گذشته می‌خواستند، می‌دیدند که این‌ مرد بر خلاف رطب و یابس مخالفان، به رضایت و رفاهِ بیشترِ ایشان می‌‌کوشد.

او سایه سیاه کرونا، موج تعطیلی مداوم واحدهای تولیدی و صنعتی، سریال کلنگ‌زنی‌های نمایشی، زنجیره قطعی برق و گاز، شرطی کردن اقتصاد به ادا و‌ اطوار آمریکا و اروپا و…الخ را از رو بُرده و از بقیه مشکلات نیز، طاعون ابدی و لاعلاج نساخته بود.

سیّد هنگامی در فلان قریه گمنام و بهمان کارخانه متروکه، به ابطال طلسمِ مدیریت “برج عاج نشین”، “سنگین وزن”، خواب‌آلوده”، و “گرمازده” می پرداخت، که عده ای از دشمنان، رقیبان و دوستان سابق، هنری جز هجو و هزلش نداشتند!

وی که در طول سالها مسئولیت قضایی، اینگونه حقه‌های اهل سیاست را خوب می شناخت، آنها را به هیچ می‌گرفت و همچنان ولی نعمتان اصلی کشور و نظام را برمی‌داشت.

وداع غیرمنتظره و بهت انگیز وی را، به هرچیز از جمله قدرناشناسی و نعمت‌زوالی خود ربط دهیم، همچنان باید شاکر حضرت حق باشیم.

چه اینکه در پی هر محرومیتی، تنبّهی است و هشداری.

به او امیدهای فراوان بسته بودیم، هرچند که تقدیر ماجرایی دِگر در چنته داشت!

تنها می‌ماند این تذکار، که مانایی نمادهای خدمت، به طول مسندنشینی آنان نیست، که به عرض آن است.

رجایی اندکی کمتر از یک سال نخست وزیر بود واندکی بیش از بیست روز رئیس جمهور. رئیسی نیز کمتر از سه سال به خدمت خلایق بود. اما مردم آنان را بسا بیش از پیرانی که دو دوره ریاست جمهوری را پُر کردند و خود و فرزندانشان کاندیداهای دائمی و حرفه‌ای شده‌اند، به خاطر می‌آورند. یادشان گرامی باد.”

  • البته من به عنوان خبرنگار می دانم که سیل جمعیتی که برای دیدن روسای دولت ها و مدیران ارشد کشور هجوم می آورند اغلب برای شکایت از ناکارمدی های ادارات دولتی در منطقه سفر است و آنها هرگز برای عکس گرفتن با رئیس جمهور حضور پیدا نمی کنند. اما در حقیقت این شرایط ناگزیر وجود دارد چرا که کارمندان دولت از بین مردم هستند و ناگزیر می تواند در هر سه قوه کشور  می تواند اشکالاتی وجود داشته باشد و آنچه می تواند این اشکالات را کاهش دهد مشارکت بیشتر مردم در تمام انتخابات هایی است که برگزار می شود.

More From Author

پیشنهاد به فرماندار شهرستان دورود: برای بازگشت آرامش به منطقه از ظرفیت های روابط عمومی استفاده کنید

شکوفایی زنان با رفع موانع محقق می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *